Blog & Nieuws | Lemon Pit

Topsporters gewichtheffen bij Lemon Pit

Gepubliceerd op: .

Team van de gewichtheffers bij Lemon Pit samen met Rowena en Eric van der Velden

Persbericht: Topsporters gewichtheffen bereiden zich voor op EK met yoga bij Lemon Pit in Amersfoort

Op zondag 6 september 2015 hebben de topsporters van het weightlift team zich voorbereid op de Europese Kampioenschappen in oktober in Litouwen. Deze voorbereiding vond plaats onder de bezielende leiding van Rowena Wijnands van Lemon Pit. Haar speciale Yoga Strenght uur werd gevolgd door zo’n 3 jonge topsporters tezamen met hun begeleidende team. Op 13 september zijn deze topsporters ook te zien op het NK gewichtheffen in Amersfoort. Deze zal voor het eerst in Amersfoort gehouden worden bij, de nu in Amersfoort gevestigde, Karen Tovmasjan, Olympisch gewichtheffer.

Sinds mei 2015 zit Lemon Pit (voor poweryoga, therapie en massages) op een nieuwe locatie aan de Databankweg 12 in Amersfoort (naast POT verhuizingen tegenover het spoor). Daar heeft onderneemster Rowena Wijnands een eigen locatie, zodat er overdag en in de avonden les kan worden gegeven.

In de sfeervolle ambiance aan de Databankweg kun je genieten van alle vormen van yoga. Yoga Strength is een krachtige vorm van yoga. Daarnaast worden er massages gegeven, zoals Lomi Lomi massage. En kun je persoonlijke psychotherapie volgen. Regelmatig worden er ook ‘specials’ gegeven voor bedrijven en topsporters.

De ruimte is zeer smaakvol ingericht om iedereen een heerlijk ontspannend gevoel te geven.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief