Blog & Nieuws | Lemon Pit

Lemon Pit in Vathorst NU

Gepubliceerd op: .

Rowena van der Velden

Nieuw pand Lemon Pit officieel in bedrijf

Op vrijdag 25 september 2015 zal de officiële opening plaatsvinden van het bedrijf Lemon Pit, aan de Databankweg 12N op de Hoef in Amersfoort. Het pand naast Pot Verhuizingen is niet te missen door het kleurige logo dat op de gevel prijkt. Lemon Pit staat voor energiek, fit en mentaal sterk voor de dag komen. Maar ook voor ontspannen en eigentijds. Je kunt er terecht voor therapie, trainingen, yoga en massages.

Dit Amersfoortse bedrijf is in handen van Rowena Wijnands. En wordt door cliënten uit het hele land bezocht voor de psychosynthesetherapie, yoga en massages. Deze worden verzorgd door Rowena en haar Lemon Pit team. Inmiddels hebben ook topsporters hun weg gevonden naar haar bedrijf waar ze worden begeleid op fysiek gebied met de poweryoga en mentaal ondersteund in de voorbereidingen op de wedstrijden.

Ontstaan van Lemon Pit

Rowena is een zeer actieve, warme en energieke vrouw die haar medische, sporten en psychische kennis heeft gebundeld in één bedrijf. Als oprichtster van Lemon Pit heeft Rowena maar één doel voor ogen. En dat is om alles waar het leven over gaat te delen binnen haar bedrijf: gezondheid, de psyche en de mooie dingen die je blij maken. Rowena heeft jarenlang gewerkt in de operatiekamer: als assistent, als opleider van studenten en met de hectiek van coördinator op de operatieafdeling. Haar sportkennis komt uit haar tijd dat ze zelf op Nederlands niveau heeft schoongesprongen. De elementen uit het schoonspringen - de kracht, souplesse en fysiek een uitdaging aan gaan - vond zij terug in de yoga.

Begeleiding op maat

Haar medische achtergrond, gecombineerd met haar sportieve ervaring, maakt dat zij tijdens de yogalessen begeleiding op maat kan geven. Tijdens haar lessen helpt Rowena de mensen op haar eigen kenmerkende manier in een veilige én prettige sfeer. Ook topsporters komen bij Lemon Pit om zich fysiek en mentaal te laten begeleiden. Kenmerkend is dat ook mensen met blessures of andere zaken die meer aandacht nodig hebben juist haar lessen volgen om zo veilig aan het herstel te kunnen werken. Yoga zoals: Power Yoga, Easy Flow, Relax Yoga en Run Yoga zijn de basis om iedereen veilig en vooral met plezier te laten bewegen.

Therapie in de praktijk

Naast de yoga heeft Rowena een bloeiende praktijk op het gebied van psychosynthesetherapie. Iedereen kan terecht met zijn of haar problematiek als een burn-out, trauma’s, relatieproblematiek. Haar praktijk is ook zeer toegankelijk voor jong volwassenen. Er wordt gewerkt met vakcollega’s uit heel Nederland op het gebied van verslavingsproblematiek (partners) en op het gebied van seksualiteit.

Massages

De massages die bij Lemon Pit worden gegeven zijn van een bijzonder karakter omdat het hele lichaam met warme olie en met de handen en onderarmen wordt gemasseerd. Dit is afgeleid van een Hawaiaans ritueel, genaamd Lomi Lomi. Maar ook voor een sportmassage kan je er terecht. Er staat een heel team van professionals voor je klaar. Lemon Pit is gevestigd op de Databankweg 12N in Amersfoort dicht bij de A28 en A1 en op steenworp afstand van Vathorst en uiteraard staat de deur voor je open! Mind Pit, Yoga Pit en Relax Pit, krachtig naar je eigen kern toe...

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief