Blog & Nieuws | Lemon Pit

November = Movember bij Lemon Pit

Gepubliceerd op: .

Rowena van der Velden met snor

Gratis yoga voor mannen - met of zonder snor

Ieder jaar besteedt Lemon Pit aandacht aan de oktober borstkankermaand. Maar ook de mannen mogen niet vergeten worden. Dus speciaal voor de maand november en de aandacht voor (prostaat)kanker zijn er op de zondagen van 11.15-12.15 uur gratis krachtige yoga lessen te volgen voor mannen: yoga strength. Je bent overigens ook gewoon welkom als je geen snor hebt of vrouw bent!

Yoga strength

Tijdens het yoga strength uur werk je je in het zweet door de combinatie van krachttraining, core-training en no-nonsense yoga. Kortom: geen yoga voor watjes, je moet flink aan de bak. De les wordt gegeven door trainers met veel ervaring op sportgebied, zodat je verzekerd bent van een training die je perfect kunt inzetten naast je eigen sport. Yoga strength is dus ook voor voetballers, tennissers, hockeyers, enzovoort.

Aanmelden

De yoga strength les is de hele maand november op de zondag gratis te volgen bij Lemon Pit, voor zowel mannen als vrouwen. Je vindt Lemon Pit aan de Databankweg 12 N, op industrieterrein de Hoef in Amersfoort.

Meld je wel even aan via het contactformulier proefles yoga want vol = vol.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief