Blog & Nieuws | Lemon Pit

Help, ik ben moe!!

Gepubliceerd op: .

hond liggend op zijn rug

Heb jij soms ook het gevoel niet meer van de bank te kunnen komen na een dag werken of zelf niet meer uit je bed te slepen bent? Vermoeidheid lijkt steeds meer voor te komen in deze moderne tijd, met alle informatie stromen die op ons af komen, het nog leuk moeten zijn voor je vrienden, familie en of gezin waar je al bijna geen tijd meer voor hebt en de berg wasgoed die nog op je wacht, als je de deur van je huis binnenkomt.

Leren quality time te nemen

Toch is er een eenvoudige oplossing die als een torenhoog obstakel wordt gezien (net als je stapel wasgoed). Dat is echt quality time gaan leren nemen via yoga. Yoga? Dat vage gedoe op de mat, met wierook, met al die enge blote voeten naast je?

Ja, yoga (die ook helder, zonder poespas en heel erg technisch wordt gegeven, dat je ook echt aan het trainen bent en niet aan de acrobatiek doet). 1 uur ga je 100% trainen i.p.v. 8% omdat je alleen maar met je techniek bezig bent, je ademhaling (die heel veel klachten gaat oplossen als vermoeidheid, stress en nog veel meer), stretching (wie wil er nou niet soepel door het leven en zich niet 80 jaar voelen) en verder met niemand anders bezig hoeft te zijn dan met JEZELF!

Hoe kom je die bank af?

Maar dan komt de grootste vraag, hoe kom je die bank af? Door de volgende 3 vragen aan jezelf te stellen.

  1. Ben je moe?
  2. Vind jij jezelf waard om fit te worden?
  3. Ben je in staat om 1 mail te sturen om je aan te melden?

Zijn al je antwoorden 3x een "ja", dan vraag 3 nu uit te voeren om je aan te melden voor een yoga les (altijd fijn een stok achter de deur). En helemaal 1 uur aan JEZELF te gaan besteden! Tot snel.

Yoga van Lemon Pit

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief