Blog & Nieuws | Lemon Pit

Voel jij je ook vaak energieloos?

Gepubliceerd op: .

Energie en energieloos uitgebeeld door Moleculen op een blauwe achtergrond

De kans is groot dat je hersencellen (brein) te weinig opschonen, dit zorgt ervoor dat jij geen fut meer hebt en je totaal energieloos voelt. Hoe werkt dat opschonen en het daardoor weer krijgen van energie? Je hersencellen krimpen als je slaapt en stoten door de krimping hun afvalstoffen af. Om de cellen ook weer mooi rond en gezond te krijgen, moeten ze voedingstoffen op kunnen nemen.

Energieloos? Eet producten met Omega 3

Al denk je dat je heel gezond eet, vaak eet je te weinig producten met Omega 3, zoals in o.a. verse vis zit. Omega 3 is een zeer belangrijke voedingsstof om o.a. je hersencellen gezond te houden. Het zo geheten opschonen van je cellen.

Eqology

Omega 3 wordt in veel vormen aangeboden maar de kwaliteit is  zeer uiteenlopend. Daarom hebben we gezocht naar een bedrijf die Omega 3 maakt op de hoogste kwaliteit. Al snel zijn we bij het Noorse bedrijf Eqology terecht gekomen. Lemon Pit staat voor nuchter op je doel af zonder onzin, Eqologie deelt deze visie en staat net als Lemon Pit voor de hoogste kwaliteit. Je zult op de etiketten of de website van Eqology dus ook geen onrealistische kreten vinden, 100% hoogwaardige natuurlijke stoffen zonder toevoeging van kunstmatige stoffen. Alle producten zijn aan meerdere studies onderworpen en zijn wetenschappelijk onderbouwd. Bekijk dit filmpje zodat jij ook alles weet hierover.

En wil jij dit ook bestellen? Neem dan contact op met voor een vrijblijvend gesprek en/of  wij je bestelling zo snel mogelijk voor elkaar maken, zodat jij hier ook gelijk mee kan beginnen.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief