Blog & Nieuws | Lemon Pit

Stijf

Gepubliceerd op: .

Pijnlijke rugwervels

Herken je dit: steunend en kreunend op je yoga mat staan? Je tenen moeizaam of nooit kunnen bereiken en het schiet het al in je rug als je eraan denkt? Yoga, ja… Iedereen zegt dat het goed voor je is, maar je krijgt al vlekken in je nek bij het idee dat je tussen de vage geitenwollen sokken types moet staan.

Gewoon

Gooi die vooroordelen maar even overboord! Ik blijf roepen dat yoga juist voor de stijvere mens onder ons is. En dat yoga een welkome afwisseling is om je spieren soepel te maken en op lengte te laten komen. En nee, je valt zeker niet op tijdens de yogales. Want yoga is nou net niet bedoeld voor de mens die moeiteloos bij zijn tenen kan, zijn been in zijn nek kan leggen of op zijn hoofd kan staan. Ik geef dan ook geen les in acrobatiek of het worden van een van een links gedraaide geitenwollen sok, maar gewoon in yoga.

Gunnen

Een lekkere maaltijd bereiden kost meer moeite dan de kliek in de magnetron zetten. Die presentatieklus op je werk kost nou net die extra voorbereiding. En yoga kost nou net de kans om wel kreunend en steunend en met moeite op de mat te mogen staan. Alles wat net dat extra's geeft in je leven kost wat meer moeite. Maar het is altijd de moeite waard. Gun jij jezelf, dat je de moeite waard bent? Steunen en kreunen mag!

Yoga van Lemon Pit

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief