Blog & Nieuws | Lemon Pit

Wind

Gepubliceerd op: .

Blote billen

Naast ons fantastische brein die doet wat die moet doen zonder dat wij daar enige invloed op hebben – beschikken wij over net zo’n fantastisch darmgestel. Die ook doet wat die moet doen zonder dat wij daar de ‘perfectionist’ of ‘control freak’ in ons op kunnen loslaten. En wat een rust geeft dat?!

Nachtmerrie

Waar heb ik het over? Jawel, de welgemeende wind die hoorbaar is en soms ook te ruiken op de yoga mat. Voor velen een nachtmerrie! Maar voor iedereen die een levend wezen is, darmen heeft, aan beweging doet en een werkend spijsverteringskanaal heeft: gefeliciteerd met het feit dat je kan winden!

Laat het gaan!

En nee, in de yoga les kun je niet de hond de schuld geven. Of quasi nonchalant, met een blik van ‘ik was het echt niet’, naar je mede yogi of de yoga juf kijken voor het laten van die ongenadige wind (met of zonder geluid en reukondersteuning). En ik zou zeggen: laat het gaan! Geniet van de meest natuurlijke processen in je leven en go with the flow. Of wind.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief