Blog & Nieuws | Lemon Pit

Sexy chick

Gepubliceerd op: .

Knappe vrouwelijk bouwvakker met bord met daarop sexy chick

Wat doe je als de bouwvakkers niet meer naar je fluiten? Of als je in een winkelruit kijkt je net iets te volle billen, uitvergroot en wel, onder die jas uitpiepen.

Wat doe je als je net lekker in je huispak op de bank ligt en er gecollecteerd wordt? En die leuke jongen achter de collectebus je vervolgens bedenkelijk aankijkt? Verstoppen achter de bank? Online je boodschappen doen? En vooral niet meer door je, nog deels op te leveren, nieuwbouwwijk lopen? Nee!

Ga op de yogamat staan

Sexy chicks van Nederland, ik roep jullie op één keer per week op je yogamat te komen staan. Volledig in de kleding waar jij je goed in voelt (inderdaad, dat oude verschoten tshirt is echt geen probleem). Op je blote voeten. Om je te bewegen in allerlei onbekende poses, en – met geluid – volledig naar je bekken te ademen en je eigen schaamstreek eens ongegeneerd gewaar te worden. Zodat je jezelf hiermee gaat leren waarderen en je jezelf weer in de spiegel durft aan te kijken. Om zo aan het einde van de rit te kunnen zeggen tegen jezelf: ik ben een sexy chick! Hallo, en wanneer spreken wij eens af?!

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief