Met Lemon Pit, krachtig naar je kern toe. Lemon Pit helpt je om energiek, fit en mentaal sterk voor de dag te komen.

Over Lemon Pit

Rowena Wijnands, founder van Lemon Pit: "Als vierjarig meisje fietste ik op een mooie zomeravond door de straat van mijn ouderlijk huis, toen ik ineens besefte dat ik slechts een klein onderdeel was van een hele grote wereld. En dat ik dus nooit alleen stond. Dit is voor mij het begin geweest om altijd open te blijven staan voor alles om mij heen.

Het is in deze tijd heel makkelijk om je te laten ondersneeuwen door de waan en drukte van de dag. Hoe blijf je dan toch bij jezelf? Hoe kom je weer terug tot de kern? Hoe vind je de rust in jezelf? En hoe kom je bij je eigen kracht? Dat zijn de vragen waar we anderen bij helpen. En dat is dus waar Lemon Pit voor staat: krachtig naar je kern.

Hoe je tot die kern komt, dat is voor iedereen weer anders. Lemon Pit biedt drie manieren: yoga, therapie en personal training. Stuk voor stuk unieke manieren om naar je eigen kern toe te gaan. Want in ieder mens zit een stuwende kracht, je eigen IK, waar je direct uit kunt putten. Hieruit is in 2019 Lemon Pit Exlcusive opgericht, waarbij therapie en training gegeven wordt in unieke trajecten van 3 of 6 maanden. Voor iedereen die klaar is om blijvend zijn leven te veranderen en/of weer op de rit te zetten bij psychische klachten, revalidatie en lichamelijke klachten. 

Rust (rust zoeken, rust hebben, relaxt zijn) bereik je alleen als je bereid bent je te ontdoen van alle randzaken en op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent, je eigen kern. Door je eigen kracht te ervaren en daar vanuit te werken. Dat is wat ik met het bedrijf Lemon Pit en Lemon Pit Exlcusive beoog. Dat iedereen hier vanuit kan samenwerken, ontdekken en kruisbestuiven, om zo je eigen kern te ontdekken maar ook te delen met elkaar.

En dat hoeft niet altijd serieus of zweverig te zijn. Humor, open zijn naar elkaar en leren loslaten zijn daar voor mij onlosmakelijk mee verbonden. Evenals veiligheid, laagdrempeligheid en energie geven en krijgen."

Samenwerking

"De naam Lemon Pit is ontstaan uit een samenwerking van enthousiaste mensen, ieder specialist in hun eigen vakgebied. Door het delen van belevingen, ervaringen en idee├źn, zijn de drie pijlers van het bedrijf bij elkaar gekomen. Door de samenwerking aan te blijven gaan, ook met anderen, groeit Lemon Pit en Lemon Pit Exclusive uit tot een bedrijf waarbij het gedachtegoed op verschillende manieren wordt doorgegeven. Zodat iedereen een plek vindt om tot zijn kern te komen.

Regelmatig denk ik terug aan dat kleine vierjarige meisje. En realiseer me dat door samen te werken en open te staan naar anderen er hele mooie dingen kunnen ontstaan. Groei vindt alleen plaats door met een open blik de wereld in te kijken, ook naar jezelf. Lemon Pit hoopt hier voor iedereen een waardevol stuk in te mogen geven, op welk vakgebied dan ook."

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief