Rowena Wijnand en Robin de Rijke aan het boksen

Personal Training Trajecten

Naast de verschillende yogalessen kun je bij Lemon Pit ook unieke trainingstrajecten volgen. Lijkt het je ook heerlijk om een uur lang een hele zaal en docent (die sport consultant is) volledig tot je beschikking te hebben en te werken aan jouw persoonlijke doelen? Dan is een traject van Lemon Pit Exclusive echt iets voor jou. De training programma's zijn volledig op maat gemaakt, zodat je doeltreffend aan de slag kan met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Dit is niet te vergelijken met een uurtje 'begeleid' sporten maar echt tot in de finesses alle technieken aan te leren, zodat je na je traject, dit allemaal toe kan passen in je eigen sportschool of met je eigen sport die je beoefend. 

Wat maakt dit trainingstraject van Lemon Pit Exclusive uniek?

In de eerste training wordt er gekeken hoe je beweegt en of je basis, je fundament, sterk genoeg is om meteen met je gestelde doelen aan de slag te gaan. Om goed te kunnen bewegen en je persoonlijke doelen te behalen op bijvoorbeeld het gebied van (top)sport is het van belang dat het fundament voldoende ontwikkeld is zodat je vanuit een goed uitgangspunt kunt gaan bouwen. Je krijgt daarbij, tot in de puntjes alles te weten over voeding (vooral de onzin leer je te herkennen) en technieken, zodat je gelijk al de helft in je 'zak' hebt om je gezondheid te kunnen vergroten en verzorgen. 

Training of traject op maat

Door de koppeling van de informatie uit het intakegesprek en door te kijken of de basis sterk genoeg is, kan er een perfecte training of traject op maat samengesteld worden. Ieder mens beweegt op zijn of haar eigen manier en heeft dus ook een unieke manier van training nodig, zodat er een optimaal rendement uit de training gehaald kan worden. Inbegrepen in je traject, zit een voeding- en trainingsschema op maat. Waar nodig worden bestaande/oude blessures van te voren behandeld, zodat je tot een optimaal trainingsresultaat kan komen. Al deze informatie kan je terugvinden op www.lemonpitexclusive.com

Waarom zou je een trainingtraject volgen?

Je wilt:

  • Prestaties verhogen met je sport die je uitoefent
  • Sport specifiek ondersteuning krijgen (bijv. zwemmen bij een triatleet, wielrenners, hardlopers, bergbeklimmers).
  • Weer leren optimaal kunnen sporten na een blessure (bijv. knie, schouder, heupblessures).
  • Bij sprake van een aandoening die blijvend is, denk aan versleten gewrichten, reuma, extreme stijfheid/korte spieren.
  • Ondersteuning herstel van een burn-out, mentale (topsport) ondersteuning.
  • Afvallen.
  • voor mensen die veel zittend werk doen, hoge werkdruk (bijv. ondernemers met weinig tijd) etc.

Docent Robin de Rijke

De personal training trajecten wordt gegeven door onze docent Robin. Zijn kennis en eigen ervaringen vanuit de topsportwereld neemt hij mee in de personal trainingen. Dit maakt trainen en perfectioneren als een top sporter voor iedereen toegankelijk. 

Aanmelden personal training

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief