Drie proeflessen yoga voor 20 euro

Ben je nieuwsgierig of yoga iets voor jou is? Maar wil je niet meteen een abonnement of 10-rittenkaart aanschaffen? Volg dan een proefles yoga bij Lemon Pit. Wij hebben nu een heel mooie actie. Tijdelijk kun je verschillende vormen van yoga uitproberen zodat je precies de yoga kunt ontdekken die bij jou past. Normaal kost een proefles €10, maar nu kun je drie proeflessen volgen voor €20. Dus één gratis proefles!

Geef je snel op want dit is een tijdelijke actie.

Waarom naar yoga?

Yoga, je hoort van alle kanten dat yoga goed voor je is, maar krijg jij de kriebels bij het idee dat je tussen vage geitenwollen sokken types op een yogamatje moet gaan staan?

Gooi die vooroordelen nu maar eens overboord. De yoga van Lemon Pit is no-nonsens en is perfect om jouw bewegingspatroon omhoog te gooien. Tijdens een yogales van Lemon Pit combineer je (top)sport,  techniek, mindfulness, mentale training en ontspanning. En ja, dat is vaak hard werken. Maar dat geeft juist zoveel voldoening. Je zult merken dat je niet alleen strakker in je vel komt te zitten, maar dat je ook mentaal sterker voor de dag gaat komen.

Dus waar wacht je nog op? Probeer voor €20 drie keer yoga uit.

Ja, ik ga nu de yoga uitproberen

Stijf, blessures?

Voel jij je zo stijf als een plank? Of heb je last van blessures? Dan is yoga een prima manier om je spieren weer soepel te maken en op lengte te brengen. Of misschien ben je herstellend van een blessure? Ook dan is yoga een perfecte manier om je spieren intensief trainen, zodat deze rondom bijvoorbeeld je gewricht kunnen aansterken.

Er mag gelachen worden

Er mag tijdens de yogales gewoon gelachen worden! Want de yoga van Lemon Pit is heel erg van het hier en nu. Geen ingewikkelde termen of zweverige dingen. En iedereen is welkom..

Probeer verschillende vormen van yoga

Maak nu gebruik van deze mooie aanbieding en ontdek de verschillende vormen van yoga die van Lemon Pit biedt. Tijdens deze tijdelijke actie kun je drie proeflessen volgen voor de prijs van twee. Dus ontdek voor €20 drie uur lang de yoga van Lemon Pit.

Praktische informatie

  • De drie proeflessen kun je volgen in de periode vanaf nu tot 31 oktober 2018.
  • De kosten (€ 20,-) maak je over naar rekeningnummer: NL86 INGB 0006 16 35 01 t.n.v. Lemon Pit te Amersfoort onder vermelding van proeflessen actie najaar 2018. Na ontvangst van de betalingen nemen wij via de mail contact met je op om af te spreken op welke dagen je de lessen kunt volgen..
  • Trek gemakkelijk zittende kleding aan.
  • Voor een yogamat wordt gezorgd.

Opgeven voor proeflessen yoga

Ongeldige invoer

Vermeld je voornaam.

Vermeld je achternaam.

Vermeld je woonplaats.

Het e-mailadres is niet juist.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief