Team Lemon Pit

Ghislaine Cordier de Croust

Ghislaine Cordier de Croust

De drie woorden die voor Ghislaine staan zijn; enthousiast, positief en een doorzetter. Dit brengt zij in haar lessen ook over op anderen. Echt even een uur voor jezelf bezig zijn, dat vindt ze het fijne aan yoga. Ook om anderen te gunnen.

Zelf kwam ze nog maar drie jaar geleden in aanraking met yoga, nu wordt ze één op één opgeleid door Rowena, de oprichter van Lemon Pit.

De altijd positieve Ghislaine geeft poweryoga en houdt zich graag bezig met secure houdingen en de techniek die hierbij hoort. Zij is zelf heel bedreven in precieze aanwijzingen geven en natuurlijk de verschillende opties aan te reiken aan de groep.

Zelf volgt Ghislaine ook graag lessen bij andere yogi, om daar weer van te leren. Op haar verre reizen naar Afrika, Azië en Indonesië probeert ze ook verschillende yogalessen te volgen bij andere yogadocenten, puur ter inspiratie.

Naast een drukke baan die haar werkdagen vult, leert Ghislaine in haar vrije tijd Indonesisch. Sinds haar kinderjaren rijdt Ghislaine al paard en houdt ze erg van bos- en strandritten maken en western rijden. Ghislaine brengt graag iets over op anderen en bij Lemon Pit doet zij dit vol overgave. Jullie zien haar gauw terug op een van de avonden

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief