Team Lemon Pit

Jessica

Jessica

Rust, relaxed en opgewektheid zijn de drie kernwoorden waar je onze yogadocent Jessica aan herkent.

Jessica is onze vrolijke en zeer gastvrije docente voor verschillende soorten yoga. Haar 22 jaar lange medische kennis als operatie-assistent neemt zij mee als veilige basis voor al haar trainingen.

Vanuit het oogpunt dat mensen fysiek en mentaal veel sterker en tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken (of anderen ons willen laten geloven) brengt ze de yogi's naar een hoger niveau. Dit alles heeft te maken met de liefde voor jezelf, en de invloed van angst op het zien van kansen en tot ontplooiing komen. Vandaar dat Jessica het belangrijk vindt dat eenieder werkelijk weet en ervaart dat ze krachtig zijn!

Door haar vele reizen heeft ze ervaren los te kunnen laten, interesses voor anderen en andersdenkenden te ontwikkelen en door de gastvrijheid van anderen zich open te stellen. Ervaringen op te doen zonder vooropgezet doel, ondertussen ervaren wat je potentie is.

Jessica heeft fotografie als passie en dan met name portretten. Laten zien hoe iemand echt is. Daarnaast ook reportagefotografie en vrij werk. Kleuren, patronen, landschappen: dat vindt zij inspirerend! Daarnaast geniet ze van rust, lezen, natuur, muziek en lekker eten.

Jessica is nog steeds werkzaam in de gezondheidzorg dus met blessures of andere zaken, kan je ook bij Jessica voor veiligheid gaan in de lessen.

En voor iedereen die een warm welkom wil ervaren tijdens het uitvoeren van de yoga, is bij de goedlachse Jessica aan het goede adres

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief