Team Lemon Pit

Robin de Rijke

Robin de Rijke

Als sporter en personal trainer weet ik dat alleen totaalbehandeling een duurzaam effect heeft. Blessures of lichamelijke aandoeningen worden vaak kortdurend "behandeld". Het fundament wordt vaak niet aangepakt, terwijl dit essentieel is om vooruit te kunnen gaan. Begrijpen hoe je lichaam in elkaar zit, wat voeding met je doet en hoe om te gaan met verschillende stress factoren - dat is wat ik je graag leer. Niet domweg oefeningen doen of lukraak supplementen slikken, maar echte kennisoverdracht: met die basis kom je veel verder. Niks is mooier dan mensen te helpen zo optimaal mogelijk te bewegen. Dit heeft niet alleen effect op je fysieke gezondheid maar is ook een essentiĆ«le ondersteuning voor je mentale welbevinden. 

Robin kom je als mental and physical trainer tegen bij Lemon Pit Exclusive. Wil je meer weten over de trajecten die Robin geeft, kijk dan op www.lemonpitexclusive.com 

 

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief