Team Lemon Pit

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands is een zeer actieve, warme en energieke vrouw die haar medische, sport- en psychische kennis heeft gebundeld in één bedrijf. Als oprichtster van Lemon Pit heeft Rowena maar één doel voor ogen. En dat is om alles waar het leven over gaat te delen binnen haar bedrijf: gezondheid, de psyche en de mooie dingen die je blij maken

Rowena heeft jarenlang gewerkt in de operatiekamer: als assistent, als opleider van studenten en met de hectiek van dagcoördinator op de operatie afdeling. Haar sportkennis komt uit haar tijd dat ze zelf op Nederlands Niveau heeft schoongesprongen. De elementen uit het schoonspringen - de kracht, souplesse en fysiek een uitdaging aan gaan - vond zij terug in de yoga.

Haar medische achtergrond, gecombineerd met haar sportieve ervaring, maakt dat zij tijdens de yogalessen begeleiding op maat kan geven. Tijdens haar lessen helpt Rowena de mensen op haar eigen kenmerkende, eigentijdse manier in een veilige én prettige sfeer.

Dit komt ook weer terug in haar praktijk van de psychosynthese therapie. Waar er op het gebied van levensvragen diepgang kan plaatsvinden om het eigen potentieel te kunnen bereiken.

Iedereen die Rowena kent, heeft kennisgemaakt met haar positieve levensinstelling en warme energie. Waarbij de warme handen jou ook tijdens een massage in een andere wereld kunnen brengen. Dit altijd met een lach, want humor speelt een zeer grote rol in haar leven.

Voor de toekomst staat het schrijven van een boek op haar wensenlijst. Naast lezen, is muziek (piano) en kunst een grote voorliefde. Voor een bourgondische maaltijd, met liefde bereidt, kun je haar wakker maken. Haar lijfspreuk: "Geen dag is hetzelfde."

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief