Weer vrij als een vogel door therapie van Lemon Pit

Orde in de chaos en rust van binnen. Met hernieuwde energie mentaal en fysiek weer sterk voor de dag komen met de verschillende therapievormen van Lemon Pit. Therapeute Rowena Wijnands helpt je niet alleen mentaal, maar ook fysiek weer sterk en energiek voor de dag te komen.

Therapie

Therapeute Rowena Wijnands geeft diverse vormen van therapie. Ze helpt je op haar eigen unieke wijze. Welke therapie het beste bij jou past, beslissen jullie gezamenlijk naar aanleiding van het eerste intake gesprek. Bij Rowena kun je terecht voor de volgende therapie.

Psychosynthese therapie

Psychosynthese therapie is een praktische en diepgaande vorm van psychotherapie, direct toepasbaar in het dagelijkse leven met als doel een blijvende verandering. Lees meer over psychosynthese therapie.

 

Life Changing Program

De Life Chanign Programs zijn trajecten die past bij iedereen die ook resultaat wil ervaren. De therapie en de trainginen zijn praktisch, no-nonsense en effectief omdat alles meegenomen wordt in de behandeling, dus geen half werk!  Het is een speciaal ontwikkeld programma waar je alles over kan lezen op www.lemonpitexclusive.com  De therapie is niet stoffig, maar juist energiek; je traint je geest en lichaam weer fit maar vooral ook gezond.

 

Trainingen voor het bedrijfsleven

Lemon Pit biedt trainingen op maat aan voor bedrijven die opereren in de gezondheidszorg als ook voor bedrijven gericht op service en klantvriendelijkheid. Met als doel het creëren van bewustzijn. Waarom doen we het op deze manier? Wat zegt dit over ons als bedrijf of als werknemer? Lees meer over trainingen voor het bedrijfsleven.

 

Verslavingszorg

Ben je verslaafd en wil je afkicken? Welk soort verslaving je ook hebt, bij Lemon Pit kun je terecht om je verslaving constructief aan te pakken. Ben je de partner van een verslaafde? Ook dan kun je bij Lemon Pit terecht. Lees meer over verslavingszorg.

Over de therapeute

Tijdens de therapie helpt Rowena je op haar eigen kenmerkende, eigentijdse manier in een veilige en prettige sfeer. Haar ruim twintig jaar ervaring op de operatiekamer, tien jaar ervaring als yogadocente in combinatie met een vijf-jarige opleiding tot Psychosynthese therapeut zorgen voor een stevige basis om jou gericht te helpen.

Meer over Rowena

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief