Rowena Wijnands | Lemon Pit

Power yoga voor iedereen. Voel je energiek, fit en sterk met power yoga van Lemon Pit. Plezier hebben in de yoga en dit toepassen in je dagelijkse leven, op alle fronten! Hier vind je informatie over de verschillende yogavormen die worden gegeven.

Yoga

Yoga is een van de pijlers van Lemon Pit. Hier vind je informatie over de verschillende yogavormen die worden gegeven, de lestijden en locaties. Je kunt bij Lemon Pit verschillende yogalessen volgen:

Power yoga

De Full Flow Yoga Strength en Practice yogalessen zijn opgebouwd uit een serie van krachtige houdingen die in elkaar overvloeien. Door de combinatie van de dynamiek en ademtechnieken ontwikkel je conditie, kracht en souplesse.

Naar power yoga

Easyflow yoga

Easy Flow Yoga Active en Easy Flow Yoga Relax lessen, zijn een mildere vorm van de Full Flow Yoga Active, Practice en Yoga Strenght yogalessen. In deze lessen is er meer aandacht voor de ademtechnieken, ontspanning, stress-reductie en de verschillende opties van de houdingen. Ook heel geschikt voor mensen met blessures en om te revalideren. 

Naar easyflow yoga

 

Bali Relax Yoga

Bali Relax Yoga is een speciaal ontwikkelde vorm van yoga en bestaat uit een combinatie van yoga, mindfulness en meditatie.
Naar Bali Relax Yoga
 

 

Beginnerscursus power yoga

In vier weken leer je in een rustig tempo alle beginselen van de yoga houdingen en de ademtechniek. Je krijgt ook informatie over meditatie, blessures en het voorkomen hiervan.

Naar beginnerscursus

Geef een review

Ook zo blij met de yogalessen van Lemon Pit? Wij zijn op zoek naar mooie, ontroerende en fijne reviews om zo ook met anderen te kunnen delen wat de yoga kan betekenen.

Geef een review

 

 

Yoga is voor iedereen

De yoga lessen worden gegeven in een nuchtere, no-nonsense vorm, zodat iedereen - man/vrouw, jong/oud, beginnend/ervaren sporter - zich hier prettig bij kan voelen en energie krijgt en geeft. De yoga lessen zijn een waardevolle aanvulling op andere sporten: je werkt aan je core stability, mobiliteit en flexibiliteit. Waar de Full Flow Yoga Strength en -Practice lessen zich richten op kracht, mobiliteit en dynamiek. En de Easy Flow Practice en Easy Flow Relax zich richten op het in alle rust uitvoeren van de houdingen, wat ideaal is om kracht op te bouwen, herstellen van blessures en een bodem te leggen voor alle yogalessen. 

Gezondheid

Naast de begeleiding van de dynamische yogavormen is er binnen de lessen aandacht voor de mentale en spirituele gezondheid. Je leert luisteren naar je lichaam en keuzes te maken in de houdingen. Zo leer je je grenzen beter aangeven in bijvoorbeeld werk of privé-situaties en beweeg je niet alleen op de yogamat maar ook in het dagelijks leven stabieler en minder stressvol. Door alle uitleg die je krijgt tijdens de lessen over jouw lichaam, je exact leert je spieren op een gezonde en juiste manier in te zetten, kan je stappen vooruit maken. Een stap vooruit kan ook het bewaken van je grenzen zijn, een optie nemen maar bovenal je brein trainen op een positieve manier, wat zijn de mogelijkheden in plaats van bezig te zijn met onmogelijkheden. 

Yoga van Lemon Pit

In de de yogalessen van Lemon Pit, komt de ervaring die onze docenten hebben, vanuit de medische en - sportwereld, in de yoga samen. Bij Lemon Pit staat techniek op een hoog standaard, niet zomaar 'een beetje yoga geven', maar onderbouwd, met verstand, jaren ervaring, kennis en kunde! Alle docenten hebben naast deze kennis en kunde, ook hun eigen unieke stijl, waardoor er voor iedereen een passende les is. 

  • Plezier hebben in de yoga en dit toepassen in je dagelijkse leven, op alle fronten
  • Zelf leren op een veilige manier te sporten en bewegen doordat je je eigen lichaam goed leert kennen en hiervoor leert te zorgen. De gunfactor voor jezelf!

Lemon Pit

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief