Yoga Active | Lemon Pit

Yoga Active

Full Flow Yoga Active

In deze les gaan de yogahoudingen in een krachtige en vloeiende vorm in elkaar over: Full Flow. Deze les is bijzonder geschikt voor mensen die al yoga-ervaring hebben of bekend zijn met de techniek vanuit de Easy Flow Yoga Active-lessen.

Full Flow Yoga Active

Full Flow Yoga Practice

In deze les doe je niet alleen een intensieve yogaserie in de flow maar leer je ook nieuwe en complexe houdingen. Deze les is interessant als je nieuwe houdingen aan wil leren of meer over de yogahoudingen wil weten.

Full Flow Yoga Practice

Yoga Strength

In deze unieke les, die nergens anders te volgen is, omdat deze zelf door Lemon Pit is ontwikkeld, bouw je per spiergroep je spierkracht op. Deze les is geschikt voor de yogi's die al ervaring hebben in de andere actieve yogalessen van Lemon Pit.

Yoga Strength

Crossfit en Yoga

Ben je actief op het gebied van Crossfit? Dan vormt de yoga active van Lemon Pit een waardevolle aanvulling op je wekelijkse trainingen om je prestaties te verbeteren. Lemon Pit heeft een speciaal programma ontwikkeld voor de Crossfit in Nederland waarmee je werkt aan je mobiliteit, flexibiliteit, core stability en aan ruimte in je bekkengebied.

Crossfit en Yoga

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief