Yoga Active | Lemon Pit

Beginnerscursus yoga

Tijdens de beginnerscursus yoga leer je in 4 weken op een fijne en rustige manier alle beginselen van de yoga: de houdingen, de ademhaling, techniek, meditatie, sporten met blessures of het voorkomen hiervan en nog veel meer. Je leert onderscheiden wat onzin is in 'yogaland' en wat heel zinvol trainen is maar het belangrijkste, waarom dat zo is. Dit kan je ook weer meenemen aan kennis, voor je andere sporten die je eventueel beoefend. 

Aanmelden beginnerscursus Yoga

Soepel

Yoga zorgt ervoor dat je op een veilige en snelle manier aan je spierversterking, je lenigheid en aan je mobiliteit werkt. Dit betekent dat je niet lenig hoeft te zijn maar juist leert hoe je soepeler kunt worden. Dit is ook super als ondersteuning tegen blessures of als ondersteuning van andere sporten.

Ontspannen

Je leert tijdens de beginnerscursus hoe je kunt ontspannen. Niet alleen belangrijk in het dagelijks leven, om los te komen van bijvoorbeeld stress. Maar ook belangrijk als je je maximaal wilt inspannen. Tevens geeft de ademhaling je ondersteuning om rust te vinden in je dagelijkse leven of tijdens het sporten. Doordat je opties aangeleerd krijgt zodat je alle houdingen kan uitvoeren, leer je ook te kijken naar mogelijkheden en los te komen van de onmogelijkheden die we vaak ervaren in het lichaam maar vooral bedenken in ons hoofd. 

Lees vooral ook de mooie reviews op deze website om te kijken wat yoga al voor anderen heeft betekend.

Praktische informatie

De cursus is 134,- euro voor 4 lessen van 90 minuten. Naast enorm veel kennis en straks kunde ontvang je een naslagwerk over wat er aan bod is gekomen, zodat je thuis nog eens alles op je gemak kunt nalezen. Na afloop is er altijd gratis thee en gelegenheid om vragen te stellen.

Gratis Yogamat

Meld je je aan voor deze beginnerscursus? Dan ontvang je ook een nieuwe yogamat** die geschikt is voor alle yoga stijlen, dus ook de intensieve yoga stijlen! De mat is van zeer goede kwaliteit en kan in de wasmachine gewassen worden.

* De voorwaarden zijn dat je minimaal 1 maand lid/kaarthouder dient te zijn voor aanvang van de cursus en in het bezit bent van een eigen yogamat die geschikt is voor de actieve yoga, de nieuwe mat zit dan niet ingegrepen in de cursus. 

** Zonder nieuwe yogamat kost de beginnerscursus € 110,- euro 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de beginnerscursus? Geef je dan snel op want vol=vol. Wie weet tot snel!

Aanmelden beginnerscursus Yoga

 

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief