Yoga Active | Lemon Pit

Full Flow Yoga Practice

Full Flow Yoga Practice: wat is het? 

In deze les doe je niet alleen een intensieve yogaserie in de flow maar leer je ook nieuwe en complexe houdingen. Niet zomaar in een yogahouding gaan staan, maar weten waarom, wanneer en waar je aanspant. Deze les wordt vaak als een workshop ervaren. Je traint heel gericht je buikspieren, maar ook je hele bovenbeen en bilpartij. Het vergroot je core-kracht en souplesse: een mooie ondersteuning voor onder andere de Full Flow Yoga Active lessen. Een uur waarin je leert en oefent, ook samen met je mede-yogi’s. Deze les wordt door de yogi’s ook als een les ervaren, waar er met elkaar, heel veel gelachen kan worden.

Full Flow Yoga Practice: voor wie?

Deze les is interessant als je nieuwe houdingen aan wil leren of meer over de yogahoudingen wil weten en meer verdieping wil in je houdingen. Ben je net hersteld van een blessure en wil je een zwaardere training dan de Easy Flow Active, dan is dit een passende les.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief