Ontdek de yoga tijdens een of meer proeflessen

Rowena Wijnands | Lemon Pit

Proefles yoga

Rust zoeken, rust hebben en relaxt zijn bereik je alleen als je bereid bent je te ontdoen van alle randzaken en op zoek gaat naar wie je werkelijk bent, je eigen kern. Door je eigen kracht te ervaren en vanuit daar te werken. Yoga zorgt ervoor dat je je energieker, fitter en sterker gaat voelen en met onze no-nonsense yogalessen willen wij je hier graag bij helpen. Ben je nieuwsgierig of yoga iets voor jou is? Maar wil je niet meteen een abonnement of 10-rittenkaart aanschaffen? Volg dan een proefles yoga bij Lemon Pit.

Volg een proefles yoga

De yoga van Lemon Pit betekent plezier hebben in bewegen. Je zult snel ervaren dat de yoga je gaat helpen in je dagelijkse leven. En er mag tijdens de yogales gewoon gelachen worden hoor. Want de Yoga van Lemon Pit is heel erg van het hier en nu. Geen ingewikkelde termen of zweverige dingen. Je kunt een proefles volgen voor onze yoga active of de yoga relax.

Opgeven voor een proefles yoga

Yoga Active

Krachtige, no-nonsense yoga voor iedereen die van actieve trainingen houdt. Wil jij je spieren voelen qua kracht, zweten én op technisch niveau alles eruit halen? Dan zijn deze yogavormen zeer geschikt voor jou!.

Meer over Yoga Active 

Yoga Relax

Voor iedereen die gehaast is, niet snel rust neemt, stress ervaart, herstellende is van een blessure en moeilijk kan ontspannen, is de yoga Relax & Health, dé yogavorm om even pas op de plaats te maken.

Meer over Yoga Relax

Praktische informatie

Een proefles kost 10 euro. Deze betaal je direct voor aanvang van de proefles. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Voor een yogamat wordt gezorgd.

Opgeven voor een proefles yoga

Drie proeflessen voor €25

Voor iedereen die het fijn vindt om eerst verschillende soorten lessen te kunnen ervaren, het verschil wil voelen tussen de Yoga Active lessen en de Yoga Relax lessen, dan is onze proeflessen reeks van 3 een uitkomst! Ook heel leuk om cadeau te geven aan een vriend/vriendin die nog niet bekend is met yoga. 

Opgeven voor een proefles yoga

Hoe ga je verder?

Ben jij na je proefles enthousiast geworden van onze yoga? En wil je de yoga verder ontdekken? Geef je dan bijvoorbeeld op voor de beginnerscursus yoga. Regelmatig starten nieuwe cursussen. Alle lessen en lestijden.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief