Ontdek de yoga tijdens een of meer proeflessen

Rowena Wijnands | Lemon Pit

Proefles yoga

Rust zoeken, rust hebben en relaxt zijn bereik je alleen als je bereid bent je te ontdoen van alle randzaken en op zoek gaat naar wie je werkelijk bent, je eigen kern. Door je eigen kracht te ervaren en vanuit daar te werken. Yoga zorgt ervoor dat je je energieker, fitter en sterker gaat voelen en met onze no-nonsense yogalessen willen wij je hier graag bij helpen. Ben je nieuwsgierig of yoga iets voor jou is? Maar wil je niet meteen een abonnement of 5-rittenkaart aanschaffen? Volg dan een proefles yoga bij Lemon Pit.

Volg een proefles yoga

De yoga van Lemon Pit betekent plezier hebben in bewegen. Je zult snel ervaren dat de yoga je gaat helpen in je dagelijkse leven. En er mag tijdens de yogales gewoon gelachen worden hoor. Want de Yoga van Lemon Pit is heel erg van het hier en nu. Geen ingewikkelde termen of zweverige dingen. Je kunt een proefles volgen voor onze yoga active of de yoga relax.

Opgeven voor een proefles yoga

Yoga Active

Krachtige, no-nonsense yoga voor iedereen die van actieve trainingen houdt. Wil jij je spieren voelen qua kracht, zweten én op technisch niveau alles eruit halen? Dan zijn deze yogavormen zeer geschikt voor jou!.

Meer over Yoga Active 

Yoga Relax

Voor iedereen die gehaast is, niet snel rust neemt, stress ervaart, herstellende is van een blessure en moeilijk kan ontspannen, is de yoga Relax & Health, dé yogavorm om even pas op de plaats te maken.

Meer over Yoga Relax

Praktische informatie

Een proefles kost 10 euro. Deze betaal je via het toegezonden betaalverzoek. Na je betaling, krijg je via de mail je inlogcode toegezonden, om via ons reserveringssysteem, je eigen yogaproefles te makkelijk te kunnen boeken. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Voor een leen yogamat wordt gezorgd. De proefles dient vanaf het moment van aanschaf, uiterlijk binnen 2 weken gevolgd te worden. 

Opgeven voor een proefles yoga

Hoe ga je verder?

Ben jij na je proefles enthousiast geworden van onze yoga? Dan kan je bij onze Lemon Pit baliemedewerkster je abonnement en/of een 5-rittenkaart aanschaffen. Het abonnement is per maand opzegbaar, zodat jij altijd geniet van het gemak. Alle lessen en lestijden.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief