Yoga Active | Lemon Pit

Jorgen van Lemon Pit Yoga Studio, yoga strength

Yoga Strength

Yoga Strength: wat is het?

In deze unieke les, die nergens anders te volgen is, omdat deze zelf door Lemon Pit is ontwikkeld, bouw je per spiergroep je spierkracht op. Onder begeleiding van jouw trainer, gespecialiseerd in deze trainingen, ga je pure spierkracht trainen met als basis de exacte techniek om ook kracht in de spieren op te bouwen. Je gebruikt je eigen lichaamsgewicht en ook o.a. een kettlebell, om je spierkracht verder uit te bouwen. Zo hoef je niet meer naar de sportschool voor extra krachttraining!
De Yoga Strength lessen zijn tegenwoordig verweven in de Full Flow Yoga Practise en Full Flow Yoga Active lessen. 

Yoga Strength: voor wie?

Deze les is geschikt voor de yogi’s die al ervaring hebben in de andere actieve yogalessen van Lemon Pit. Wil jij heel gedoseerd en secuur je kracht en uithoudingsvermogen trainen, dan is dit jouw les! Heb je een blessure, dan raden we je aan om eerst één van de Easy Flow-lesuren te doen. Of laat je eerst behandelen voor je blessures en zet daarna deze les in om je kracht op te bouwen en te trainen. Lees meer hierover op Yoga & blessures.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief