Lemon Pit

Yoga lestijden

Yoga Boutique

Vooralsnog mogen we 1 juli de deuren weer open zetten! Wij zijn wel alvast klaar, om veilig en volgens de RIVM regels te gaan starten, met jouw live yogalessen. Beleef dit ook via onze Yoga Boutique.
Yoga Boutique

Reserveringsagenda

M.i.v. van 1 juli 2020 gaan de zaken anders dan je gewend bent, want het is nu noodzakelijk om online een reservering te gaan maken, dit geldt nu voor alle lessen.

Reserveringsagenda

 

Lestijden

Alle lessen bij Lemon Pit zijn vrij toegankelijk. Kom heerlijk naar je yogales wanneer het jouw uitkomt (opgeven is alleen voor de Bali Relax Yoga nodig). Voor alle andere yogalessen, staat de deur open, op de Databankweg 12N in Amersfoort. Tot snel!

Lestijden

Kosten en abonnementen

Met alle vormen van betalingen/abonnementen kun je zelf bepalen welke dag en welk uur je volgt. Je zit dus niet vast aan één specifieke les of dag. Je komt wanneer het jou het beste uitkomt.

Kosten en abonnnementen

Veelgestelde vragen

Wat trek ik aan tijdens de yogales? Ik ben helemaal niet lenig, kan ik dan wel aan yoga doen? Het antwoord op deze en andere vragen over de yoga vind je bij veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Reviews

Benieuwd wat anderen over de yoga van Lemon Pit vertellen? Lees hun ervaringen. Ook blij met onze yoga? Geef dan zelf eens een review.

Reviews

Yogamat

Bij Lemon Pit kun je een mooie yogamat kopen. De yogamatten hebben een dikte van 4 mm en zijn voorzien van een handig draagkoord en te wassen op 40 graden in de wasmachine. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

Yogamat

Proefles

Ben je nieuwsgierig of yoga iets voor jou is? Maar wil je niet meteen een abonnement of 10-rittenkaart aanschaffen? Volg dan een proefles yoga bij Lemon Pit.

Proefles

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief