Lemon Pit

Yoga lestijden

Yoga Boutique

Wij ontvangen jou van harte in onze yogalessen. 
Yoga Boutique

Reserveringsagenda

Voor het volgen van de live yogalessen is het noodzakelijk om online een reservering te gaan maken. Zodat jij je eigen favoriete les, tijd en dag kan boeken. 

Reserveringsagenda

 

Lestijden

Je bent van harte wekom in de yogalessen bij Lemon Pit. Kom heerlijk naar je yogales wanneer het jouw uitkomt, geef je via ons reserveringssysteem op om jou favoriete les te kunnen boeken. De deur staat open, op de Databankweg 12N in Amersfoort. Tot snel!

Lestijden

Kosten en abonnementen

Met alle vormen van betalingen/abonnementen kun je zelf bepalen welke dag en welk uur je volgt. Je zit dus niet vast aan één specifieke les of dag. Je boekt jou les wanneer het jou het beste uitkomt.

Kosten en abonnnementen

Veelgestelde vragen

Wat trek ik aan tijdens de yogales? Ik ben helemaal niet lenig, kan ik dan wel aan yoga doen? Het antwoord op deze en andere vragen over de yoga vind je bij veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Reviews

Benieuwd wat anderen over de yoga van Lemon Pit vertellen? Lees hun ervaringen. Ook blij met onze yoga? Geef dan zelf eens een review.

Reviews

Yogamat

Bij Lemon Pit kun je een mooie yogamat kopen. We hebben twee soorten yogamatten met een dikte van 4 mm, de multifunctionele mat en de professionele ruwere mat, als je meerdere uren op de mat staat of veel grip wil. Beiden matten zijn te wassen op 40 graden in de wasmachine. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

Yogamat

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief