Lemon Pit

Yogamat

Natuurlijk is het mogelijk om een mat van Lemon Pit te gebruiken. Deze kun je huren voor 1 euro per les. Maar kom je vaker naar de yogalessen, dan is een   eigen mat een vereiste om aan te schaffen in verband met de hygiĆ«ne.

Nieuwe yogamatten

De yogamatten met een dikte van 4 mm zijn 24,95- euro per stuk en te wassen op 40 graden in de wasmachine.De mat is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Doe jij meerdere keren per week aan yoga en wil jij een net zo professionele mat als jouw docent, dan is de ruwe 4cm kwaliteitsmat wat voor jou. Deze zijn 43,95 euro (kleuren zijn donkerblauw, zwart en paars) en qua kwaliteit vergelijkbaar met de docentenmatten (die tussen de 90-120,- euro kosten). De ruwe matten zijn ook heel geschikt voor mensen die meer zweten bij de handen en/of voeten. Bekijk de matten bij Lemon Pit op de locatie en neem direct jouw favoriete yogamat mee naar huis.

 

Lestijden

Welkom bij Lemon Pit yogalessen! Kom heerlijk naar je yogales wanneer het jouw uitkomt en je kunt je je na aanmelding je les boeken via ons reserveringssyteem. De deur staat de deur open, op de Databankweg 12N in Amersfoort.

Naar de lestijden

Veelgestelde vragen

Wat voor kleding moet ik aan tijdens de yogales? Is Power Yoga ook voor mannen? Worden er mantra's gezongen tijdens de yogales? Antwoord op deze en andere vragen vind je bij de veelgestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Kosten yogalessen

Afhankelijk van de betalingswijze en hoeveel lessen je per week wilt volgen betaal je tussen de 6 en 15 euro per les.

Bekijk de tarieven

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief