Yoga Relax | Lemon Pit

Yoga Relax

Easy Flow Yoga Relax

Vind jij het ook altijd lastig om thuis te mediteren of tot rust te komen? Of heb je een blessure, burn-out of ben je zwanger? Deze les is voor iedereen toegankelijk. Kom naar een fantastisch uur en laat de stress van je afglijden.

Easy Flow Yoga Relax

Easy Flow Yoga Active

In deze les gaat alle aandacht naar de techniek en opbouw van de yogahoudingen. Deze les is zeer geschikt voor beginnende yogi's, yogi's met ervaring die alle tijd willen hebben voor de ademhaling en de yoga technieken.

Easy Flow Yoga Active

Bali Relax Yoga

Bali Relax Yoga is een speciaal ontwikkelde vorm om 1 uur volledige rust te ervaren! De Bali Relax Yoga bestaat uit een combinatie van meditatie, onderdomplen in klanken, mindfulness, mini Balinese massage zodat jij je vooral even laat meevoeren in een andere wereld, de wereld van Bali.

Bali Relax Yoga

Yoga en Zwangerschap

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Tijd om hiervan te genieten en jezelf al het goede te gunnen! Lemin Pit biedt je verschillende vormen van training en begeleiding om energiek en voorbereid je zwangerschap door te komen.

Yoga en Zwangerschap

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief