Yoga Relax | Lemon Pit

Easy Flow Yoga Relax

Easy Flow Yoga Relax: wat is het?

Een fantastisch uur voor iedereen die even wil ontstressen. Fijne en toegankelijke yogahoudingen om je lichaam soepel te maken en je spieren te verlengen. Je hebt alle tijd om de houdingen uit te voeren. We starten de les altijd met een ademhalingsmeditatie om je zenuwsysteem rust te geven, wat niet alleen in je yogahoudingen doorwerkt maar ook voor de rest van je week, voor meer rust voor je hele systeem. De les wordt afgesloten met een uitgebreide ontspanning. Zo ga je compleet uitgerust en voldaan naar huis.

Easy Flow Yoga Relax: voor wie?

Vind jij het ook altijd lastig om thuis te mediteren of tot rust te komen? Of heb je een blessure, burn-out of ben je zwanger? Deze les is voor iedereen toegankelijk. Gun jezelf dit ene uur per week om rust te krijgen en te ontspannen. Dit ervaar je niet alleen tijdens de les maar ook in de dagen erna. Koppie uit en genieten aan!

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief