Yoga Relax | Lemon Pit

Bali Relax Yoga

Bali Relax Yoga is een speciaal ontwikkelde vorm om één uur volledige rust te ervaren! De Bali Relax Yoga bestaat uit een combinatie van meditatie, onderdompelen in klanken, mindfulness en visualisaties zodat jij je vooral even laat meevoeren in een andere wereld, de wereld van Bali. Je gaat uit je hoofd, in de rust, ervaart en ontspant. Je wordt niet alleen via de klanken meegevoerd maar ook met de geuren van Bali. Omdat de Bali Relax Yoga staat voor heel veel persoonlijke aandacht, is er een maximum van 10 deelnemers voor deze les. Je kan je opgeven via de reserveringsagenda. 

Stilte

In de lessen krijg je allerlei vormen (meditaties, visualisaties, OHM klank beoefenen etc.) die je thuis weer kunt gebruiken voor je dagelijkse leven. Om het meeste effect te krijgen, is het de bedoeling dat je na de les in stilte naar huis gaat om heerlijk ontspannen de dag of nacht in kan gaan. Wat je überhaupt kan helpen, is om de yoga lessen en zeker de Bali Relax Yoga, niet te zien als een uurtje 'sport/bewegen' maar een uur voor je eigen ontwikkeling op alle gebieden. Zo kan je ook echt de waarde gaan leren inschatten van jouw tijd die je bij Lemon Pit doorbrengt via de yoga.

Rust

Bali Relax Yoga is speciaal ontwikkeld vanuit de behoefte om meer rust te vinden naast het drukke sociale leven. Zo ga je beter (leren) slapen, leer je ontspannen en werk je aan meer evenwicht in je leven. Dat maakt deze yogavorm geschikt voor iedereen. Je leert je afsluiten van de hectiek maar leer jij je ook gewoon even te laten verwonderen. Waarbij op Bali de mensen 5 keer per dag een offer brengen aan de Goden, een moment van stilte en dankbaarheid creëren, ga jij dit ook op je eigen manier ervaren. Dankbaarheid door uit het oordeel te gaan (uit je hoofd te gaan), even de wereld stil mag zetten en via de verwondering verblijft op dat moment in je leven waar je ook werkelijk bent. Dus weg van je werk, beslommeringen en vooral alles wat zich in jouw unieke brein afspeelt.

"Bali Relax Yoga, hoe bijzonder is het dat Rowena, de yogadocente, zo begaan is met haar cursisten om een speciaal programma te ontwikkelen om rust in ons drukke sociale leven te bieden en gunnen. Haar doel is door ontspannende oefeningen, mediatie en persoonlijke aandacht in vorm van massage meer evenwicht en balans in je eigen leven te creëren.

De persoonlijke aandacht die ze aan je geeft, de sfeer waar je je op dat moment in bevind, de geur van Bali die je hele wezen meevoert naar een andere plek, het is toch ongekend dat iemand dat voor je ontwikkeld. Ook vindt zij de rust en aandacht om je een persoonlijke massage te geven die je nog meer doet verwonderen. Persoonlijk ben ik zeer onder de indruk van deze Yoga."

Esther

Brein

Rowena ontwikkelde de Bali Relax Yoga op basis van haar ruime ervaring als yogadocente en vanuit haar achtergrond als therapeute. Rowena: "En uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat meditatie het brein verjongt." Een mooie bijkomstigheid. Haar reis naar Bali met alle bijzondere ontmoetingen en via interviews voor haar vak als therapeute, hebben haar inzicht mogen geven in de mens op Bali en heeft haar geïnspireerd om deze vorm van yoga te mogen ontwikkelen.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief