Yoga

Power Yoga

Power yoga is een hele fysieke vorm van yoga. De lessen zijn opgebouwd uit een serie van krachtige houdingen die in elkaar overvloeien, dit wordt ook Vinyasa yoga genoemd. Door de combinatie van de dynamiek en ademtechnieken ontwikkel je conditie, kracht en souplesse. Het accent in de lessen ligt op de techniek, zodat jij technisch op een hoog standaard leert bewegen!

Energie

Power yoga kan voor iedereen - man/vrouw, jong/oud, ervaren/beginnend sporter - een waardevolle energiebron zijn in het dagelijks leven. Het wordt gegeven als een nuchtere no-nonsense vorm, zodat iedereen zich hier prettig bij voelt en energie krijgt en geeft!

Kracht

Ben je ook op andere sportgebieden actief? Dan is power yoga een waardevolle aanvulling om je prestaties te verbeteren. Met power yoga werk je aan je mobiliteit, flexibiliteit, core stability en aan ruimte in het bekkengebied. Veel topsporters hebben hun weg naar (power) yoga al gevonden. Niet alleen hardlopers, maar ook bijvoorbeeld crossfitters, gewichtheffers, golfers en voetballers.

Waar komt de naam Power Yoga vandaan?

Power Yoga is een moderne benaming van yogahoudingen die vooral voortkomen uit de Ashtanga Yoga. De Ashtanga yoga kent verschillende series. Deze bouwen op qua moeilijkheidsgraad en worden altijd in dezelfde volgorde gegeven qua houdingen. De hele serie - ook wel practice genoemd - duurt tussen de 1¾ en 2 uur. Bij de Power Yoga wordt een groot deel van deze houdingen uitgevoerd. En er worden er ook houdingen uit andere vormen van yoga toegevoegd zodat je een breed 'pallet' krijgt aan houdingen, vormen en technieken krijgt. 

Lestijden en locaties

De power yoga lessen vinden plaats op verschillende dagen en locaties. Wil je weten wanneer je welke les kunt volgen?

Naar de lestijden

Proefles volgen?

Wil je een proefles meedoen? Geef je dan op via het contactformulier. Een proefles kost 10 euro.

Aanmelden proefles

Kosten yogalessen

Afhankelijk van de betalingswijze en hoeveel lessen je per week wilt volgen betaal je tussen de 6 en 15 euro per les.

Bekijk de tarieven

Lemon Pit

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief