Rowena Wijnands | Lemon Pit

Proefles power yoga

Rust zoeken, rust hebben en relaxt zijn bereik je alleen als je bereid bent je te ontdoen van alle randzaken en op zoek gaat naar wie je werkelijk bent, je eigen kern. Door je eigen kracht te ervaren en vanuit daar te werken. Yoga zorgt ervoor dat je je energieker, fitter en sterker gaat voelen en met onze no-nonsense yogalessen willen wij je hier graag bij helpen.

Ben je nieuwsgierig of yoga iets voor jou is? Maar wil je niet meteen een abonnement of 10-rittenkaart aanschaffen? Volg dan een proefles yoga bij Lemon Pit.

Opgeven voor een proefles yoga

De yoga van Lemon Pit betekent plezier hebben in bewegen. Je zult snel ervaren dat de yoga je gaat helpen in je dagelijkse leven. En er mag tijdens de yogales gewoon gelachen worden hoor. Want de Yoga van Lemon Pit is heel erg van het hier en nu. Geen ingewikkelde termen of zweverige dingen.

Opgeven voor een proefles yoga

Je kunt een proefles volgen voor onze power yoga of de Easyflow yoga.

Power yoga

De power yogalessen zijn opgebouwd uit een serie van krachtige houdingen die in elkaar overvloeien. Door de combinatie van de dynamiek en ademtechnieken ontwikkel je conditie, kracht en souplesse.

Meer over power yoga

Easyflow yoga

Easyflow yoga is een mildere vorm van de power yogales. In deze les is er meer aandacht voor de ademtechniek en de verschillende opties van de houdingen. Ook heel geschikt voor mensen met blessures! Deze les wordt vaak ingezet voor revalidatie.

Meer over easyflow yoga

Praktische informatie

Een proefles kost 10 euro. Deze betaal je direct voor aanvang van de proefles. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Voor een yogamat wordt gezorgd.

Opgeven voor een proefles yoga

Hoe ga je verder?

Ben jij na je proefles enthousiast geworden van onze yoga? En wil je de yoga verder ontdekken? Kijk dan eens naar alle mogelijkheden of geef je op voor de beginnerscursus power yoga. Regelmatig starten nieuwe cursussen. Alle lessen en lestijden.

Lemon Pit

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief